XenForo 2.3.0 Beta Released (Unsupported)

XenForo 2.3.0 Beta Released (Unsupported) Beta 5

xenfororo-2-beta.webp


We are delighted to announce that XenForo 2.3.0 Beta is now available to all customers with active self-hosted licenses. XenForo 2.3 includes a large number of new features and improvements, including:
  • Dark mode and style variants
  • Extensive performance improvements
  • Featured content
  • Image optimization (WebP), client side image resizing and more
  • Automation via webhooks
  • Sign in with Apple, IndexNow, Full InnoDB and improved MySQL search
  • Embed your content anywhere
  • Single sign on
  • Direct message searching
  • Passwordless logins with passkeys
  • You can now log in to the admin control panel using your configured passkey.
  • Changes to the job queueing system that allows a caller to create jobs with a specified priority.
  • Webhook support for user upgrades.
  • Separated XF.Cropbox from avatar.js into its own file, crop_box.js.
  • ...plus a myriad of developer improvements
We now ship XF 2.3 with jQuery Slim 3.7.1. This is a smaller build of jQuery that excludes animations and AJAX (because this functionality is built in to XF).
You can call it on any page where needed with the following code:
XML:
You must log in to view content
(1 lines)

This is beta software. It is not officially supported. We do not recommend running it in production.

Note: It is not compatible with XenVn addon version 1.x.x
 

Attachments

Last edited:
Hello guys, i just registered to download the RM addon. Thank you very much for sharing
Would you mind to provide the XenForo Resource Manager 2.3.0 Beta 2 & XenForo Enhanced Search 2.3.0 Beta 2. ?
Of course i'll upgrade to support you if you mind to share the above
 
No issues here. Has to be user error!
Got this

https://example*com/public/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/index.php

Solved:
Should enter example*com/install instead of example*com
 
Last edited:
Top