Office 2019/2021'i manuel olarak ve ücretsiz etkinleştirin

Office 2019/2021'i manuel olarak ve ücretsiz etkinleştirin

manually-activate-office-2019-2021-for-free-webp.14958

İşte ek bir yazılım kullanmadan, CMD aracılığıyla Office 2019/2021'i manuel olarak nasıl etkinleştireceğinize dair talimatlar.

Microsoft Office'i yüklemek için Office Tool Plus aracını kullanabilirsiniz. Bu araç, gerekli uygulamaları seçmenize ve bunları oldukça güvenli bir şekilde yüklemenize yardımcı olacaktır.

Başarılı bir etkinleştirme işleminden sonra Office lisansınız 180 gün boyunca geçerli olacaktır. Ancak endişelenmeyin; KMS sistemi lisansınızı otomatik olarak kontrol edip yenileyecektir.
Yenileme hatası oluşursa, aşağıdaki (4. adımdaki) etkinleştirme kodlarını tekrar çalıştırın. Etkinleştirme kodları sürekli güncellenmektedir, bu nedenle lütfen kodları kontrol edin.

Adım 1: Komut İstemi'ni yönetici modunda açın.
Öncelikle Komut İstemi'ni yönetici haklarıyla açmanız ve ardından aşağıdaki talimatları adım adım uygulamanız gerekir. Komutları kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir (yapıştırmak için komut satırı ekranına sağ tıklayın). Ardından komutu çalıştırmak için Enter tuşuna basın.

manually-activate-office-2019-for-free-1-webp.14959

Adım 2: Bilgisayarınızda yüklü olan Office'in konumunu açın. Genellikle: %ProgramFiles%\Microsoft Office
Bash:
cd /d %ProgramFiles%\Microsoft Office

Adım 3: Perakende lisansınızı toplu lisansa dönüştürün.
Bash:
for /f %x in ('dir /b root\Licenses16\proplusvl_kms*.xrm-ms') do cscript root\Office16\ospp.vbs /inslic:"root\Licenses16\%x"

Adım 4: KMS istemci anahtarını kullanarak Office'inizi etkinleştirin. Bilgisayarınızın internete bağlı olduğundan emin olun ve ardından aşağıdaki komutu çalıştırın.
Bash:
cscript ospp.vbs /setprt:1688
cscript root\Office16\ospp.vbs /unpkey:6F7TH >nul
cscript root\Office16\ospp.vbs /inpkey:FXYTK-NJJ8C-GB6DW-3DYQT-6F7TH
cscript root\Office16\ospp.vbs /sethst:209.209.9.214
cscript root\Office16\ospp.vbs /act

Not: Komutları çalıştırmak için Enter tuşuna basmanız gerekir. Yukarıdaki kod düzenli olarak güncellenecektir; bu nedenle kodu her zaman kontrol edin.

Son olarak, "Product activation successful" (Ürün etkinleştirme başarılı) mesajını görürseniz, Office programınız başarıyla etkinleştirilmiş demektir.

Back
Top Bottom